Szivárvány Baptista Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola

1204 Budapest, Pöltenberg utca 10-12.
Telefon: 06 1 347-0950
iskolaszivarvanygszkihu

Tájékoztatás a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében bevezetett új, digitális munkarendről - folyamatosan frissítjük!

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány új munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarendben a tanulók részére tilos az intézmények oktatási célú látogatása!

Az iskola épülete hétköznapokon nem kerül bezárásra, így a központi e-mail címre (iskola kukac szivarvanygszki pont hu) és telefonszámra (061347-0950) érkező kérdésekre/kérésekre igyekszünk rövid határidőn belül válaszolni.

A digitális oktatási rendszer bevezetésével/működésével kapcsolatos Kormányzati elképzelések jelenleg még nem ismertek, amennyiben Iskolánk több információval rendelkezik, természetesen megosztjuk ezeket Önökkel.

Az elkövetkezendő időszakban mindnyájunkra többletfeladat hárul, folyamatosan dolgozunk, hogy közösen nevelt gyermekeink sikeres tanulmányait biztosíthassuk.

Ezúton kérem ebben türelmüket és támogatásukat!

Az iskola weboldalán és Facbook minden lényeges információról tájékoztatjuk Önöket, kérem kísérjék figyelemmel ezeket a felületeket!
Az elkövetkezendő időszakra kitartást kívánok Önöknek és gyermekeiknek egyaránt!


Kisely Zsuzsanna
igazgató